Духовний розвиток особистості майбутнього педагога ЗДО у контексті підготовки педагогічних кадрів. - Фролова, Ірина; Лапшина, Світлана (My University, 2020)
В роботі висвітлено питання підготовки педагогічних кадрів на засадах духовного розвитку особистості майбутнього фахівця дошкільної освіти з опорою на національні культурно-духовні цінності. Показані перспективні вектори подальших наукових досліджень, зазначено необхідність вивчення шляхів передавання національних культурно-духовних цінностей та їх опредмечування у професійній діяльності майбутніх педагогів ЗДО.
Фролова І. В. Духовний розвиток особистості майбутнього педагога ЗДО у контексті підготовки педагогічних кадрів / І. В. Фролова, С. В. Лапшина // Розвиток національної педагогічної освіти у подіях і персоналіях : особливості, здобутки та перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. (м. Харків, 19 листопада 2020 року). – Харків, 2020. – С. 62–65.
Keywords: Духовний розвиток, педагогічні кадри, дошкільна освіта