Міждисциплінарний контент понять “інтенція”, “мовленнєва інтенція” у логокорекційних системах сучасної логопедії - Савінова, Наталія; Нездатна, Анастасія (My University, 2023)
У статті презентовано міждисциплінарний контент понять “інтенція”, “мовленнєва інтенція” у логокорекційних системах сучасної логопедії The article presents the interdisciplinary content of the concepts of "intention" and "speech intention" in the speech therapy systems of modern speech therapy
Савінова Н. В. Міждисциплінарний контент понять “інтенція”, “мовленнєва інтенція” у логокорекційних системах сучасної логопедії / Н. В. Савінова, А. Ю. Нездатна // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 19 Корекційна педагогіка та спеціальна психологія.- Київ,2023. – Випуск 44. – С. 58-66
Keywords: Міждисциплінарний контент, “інтенція”, “мовленнєва інтенція”, логокорекційні системи, сучасна логопедія; Interdisciplinary content, "intention", "speech intention", speech correction systems, modern speech therapy