ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ПРИНЦИПІВ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ ЗВО НА ЗАСАДАХ ПРОСВІТНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Харківська, Алла (My University, 2019)
Дослідження стосується проблемі академічної доброчесності закладів вищої освіти. Обґрунтовано уявлення про те, що академічна доброчесність є одним із найбільш важливих принципів, який впливає на образ закладу вищої освіти. Визначено основні принципи академічної доброчесності. Представлено основні заходи з імплементації принципів академічної доброчесності закладів вищої освіти.
Харківська А. А. Імплементація принципів академічної доброчесності зво на засадах просвітницької діяльності / А. А. Харківська // Педагогічні проблеми вищої і середньої освіти в умовах сучасних викликів: теорія і практика: теорія і практика : тези ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 12 грудня 2019 р.) / ХНПУ ім. Г. С. Сковороди. – Харків : ХНПУ, 2019.
Keywords: академічна доброчесність, освітній процес, якість освіти, заклад вищої освіти