Формування соціальної позиції студентів у навчально-виховному середовищі закладів вищої освіти - Попова, Олена; Калашнікова, Леся (My University, 2017)
У монографії розкриваються теоретичні питання формування соціальної позиції студентів, можливості навчально-виховного середовища для професійної підготовки майбутніх фахівців; науково обґрунтовуються педагогічні умови формування соціальної позиції студентів у навчально-виховному середовищі закладів вищої освіти.
Попова О. В. Формування соціальної позиції студентів у навчально-виховному середовищі закладів вищої освіти / О. В. Попова, Л. Ю. Калашнікова, Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, Харківська гуманітарно-педагогічна академія. – Харків : ХНПУ ім. Г. С. Сковороди, 2017. – 259 с.
Keywords: студенти, соціальна позиція, соціальна активність, навчально-виховне середовище, формування, педагогічний університет; students, social position, social activity, educational environment, forming, pedagogical university; студенты, социальная позиция, социальная активность, учебно-воспитательная среда, формирование, педагогический университет