ДИДАКТИЧНА ГРА ЯК МЕТОД ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ У ПРОЦЕСІ ПРАКТИКИ - Корсікова, Катерина (My University, 2016)
У статті розглянуто можливості використання дидактичних ігор у професійній підготовці майбутніх учителів під час підготовки до практики; проведено теоретичний аналіз основних теоретичних положень ігрової діяльності, структури і значення гри як методу активного навчання; проаналізовано основні відмінності традиційного та активного навчання. Виділено основні ознаки та елементи дидактичної гри.
Корсікова К. Г. Дидактична гра як Метод формування професійної спрямованості майбутніх педагогів у процесі практики / К. Г. Корсікова // Імідж сучасного педагога. – Полтава : ТОВ «АСМІ», 2016. – № 7 (166). – С. 30–33.
Keywords: дидактична гра, дидактична задача, майбутній фахівець, активні методи навчання, традиційне навчання; didactic game, didactic problem, the future specialist, active learning methods, traditional teaching; дидактическая игра, дидактическая задача, будущий специалист, активные методы обучения, традиционное обучение