Психолого-педагогічні аспекти провадження дистанційного навчання в роботі зі здобувачами освітнього ступеня магістра - Толмачова, Ірина; Бужинська, Світлана (My University, 2022)
Представлено інструменти дистанційного навчання студентів в освітньому процесі закладу вищої освіти. Схарактеризовано психолого-педагогічні аспекти провадження дистанційного навчання в роботі зі здобувачами освітнього ступеня магістра.
Толмачова І. М., Бужинська С. М. Психолого-педагогічні аспекти провадження дистанційного навчання в роботі зі здобувачами освітнього ступеня магістра / І. Толмачова, С. Бужинська // Психологічний супровід особистості в умовах сучасних викликів постмодерного суспільства: теоретичні засади та прикладні аспекти : Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 25 листопада 2022 р.) / Донбаський державний педагогічний університет. – 2022
Keywords: дистанційне навчання, провадження, здобувач освітнього ступеня магістра; distance learning, proceedings, master's degree holder