Актуальні проблеми освітнього простору в Україні - Кравченя, Альона (My University, 2019)
У роботі схарактеризовано основні проблеми освітнього простору в Україні. Визначено низку заходів з метою максимального використання позитивного потенціалу сучасних глобальних тенденцій у розвитку освіти та подолання їх негативних наслідків.
Кравченя А. О. Актуальні проблеми освітнього простору в Україні / А. О. Кравченя // Імплентація європейських стандартів в українські освітні дослідження : ІІІ Міжнар. наук. конф. Укр. асоціації дослідників освіти (Київ, Дрогобич, 21 червня 2019 р.) / за ред. С. Щудло, О. Заболотної, Л. Загоруйко. – Київ ; Дрогобич : ТзОВ «Трек-ЛТД», 2019. – С. 89–90.
Keywords: освітній простір, заклади вищої освіти, якість, інтеграційні процеси; образовательное пространство, высшие учебные заведения, качество, интеграционные процессы; educational space, institutions of higher education, quality, integration processes