Особливості адаптації дистанційного навчання для учнів з особливими освітніми потребами - Пєхарєва, Альона (My University, 2023)
Автори розглядають важливий аспект сучасної освітньої системи - адаптацію дистанційного навчання для учнів із особливими освітніми потребами. Автори досліджують специфічні виклики та можливі рішення, спрямовані на забезпечення доступності та ефективності навчання для цієї групи учнів у віддаленому форматі.
Пєхарєва А. Особливості адаптації дистанційного навчання для учнів з особливими освітніми потребами / А. Пєхарєва // Освітні і культурно-мистецькі практики в контексті інтеграції України у Міжнародний науково-інноваційний простір в умовах воєнного часу : збірник тез доповідей ІV Міжнар. наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених (м. Запоріжжя, 13-14 квітня 2023 р.) / за заг. ред. В. В. Нечипоренко. – Запоріжжя : Вид- во Хортицької національної академії, 2023. – С. 105–106.
Keywords: особливі освітні потреби, дистанційне навчання, доступніть, освітні технології, адаптація