ПРОБЛЕМИ РОЗУМІННЯ ПОНЯТТЯ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ ТА ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ У ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Бровченко, Анастасія (My University, 2019)
У статті розглядається проблема розуміння поняття академічної доброчесності, його різні трактування, проблема реалізації в науковій діяльності з огляду на складності трактувань цього поняття
Бровченко А. К. Проблеми розуміння поняття академічної доброчесності та формування інформаційної культури у освітньому середовищі./ А. К. Бровченко // Академічна доброчесність: виклики сучасності. : зб. наукових есе учасників дистанційного етапу наукового стажування для освітян (Республіка Польща, Варшава, 28.01 18 — 02.2019). — Варшава, 2019. — С. 32—35.
Keywords: Академічна доброчесність, плагіат, інформаційна культура, провокуючі фактори порушення правил доброчесності, психологічні фактори доброчесності у науковому середовищі.; Academic honesty, plagiary, information culture, provoking factors of violation of the rules of honesty, psychological factors of honesty in the scientific community; Академическая добросовестность, плагіат, информационная культура, провоцирующие факторы нарушения правил добросовестности, психологические факторы добросовестности в научной среде