Використання штучного інтелекту для створення презентацій - Клєба, Анна; Кисельова, Олеся (My University, 2024)
У роботі розглядається штучний інтелект як ключовий компонент сучасних презентацій, який спрощує процес її створення, покращує якість дизайну та гарантує інтерактивну та динамічну доставку контенту. Описані онлайн-сервіси, які використовують штучний інтелект та надають можливість швидко створювати презентації: Tome, Canva, Lumen5, Gamma app.
Клєба А. І. Використання штучного інтелекту для створення презентацій / А. І. Клєба, О. Б. Кисельова // Штучний інтелект. Наука. Бізнес : збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції (Одеса, 22 жовтня 2024 р.). – Одеса : ІКОСГ НААН, 2024. – С. 8–10.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології, штучний інтелект, мультимедійна презентація, онлайн сервіси; information and communication technologies, artificial intelligence, multimedia presentation, online services