Сучасні підходи до навчання фразеології на заняттях з англійської мови у старшій і вищій школі - Панченко, Віолетта (My University, 2023)
У роботі наголошено на важливості вивчення фразеологічних одиниць англійської мови з метою розвитку комунікативної компетентності здобувачів освіти. Увагу закцентовано на принципах відбору фразеологічних одиниць, способах їх семантизації та прийомах автоматизації вживання фразеологізмів в усному та писемному мовленні. The work emphasizes the importance of studying phraseological units of the English language in order to develop the communicative competence of students. Attention is focused on the principles of selecting phraseological units, methods of their semanticization and methods of automating the use of phraseological units in oral and written speech.
Панченко В. В. Сучасні підходи до навчання фразеології на заняттях з англійської мови у старшій і вищій школі / В. В. Панченко // Людина в мовному просторі: історична спадщина, проблеми, перспективи розвитку : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Запоріжжя, 18 травня 2023 року). – Запоріжжя : БДПУ, 2023. – С. 71–74.
Keywords: англійська мова, фразеологічна одиниця, семантизація, комунікативна компетенція, здобувач освіти; the English language, phraseological unit, semanticization, communicative competence, student