Хрестоматія української пісні для здобувачів фахової передвищої та вищої музично-педагогічної освіти - Плаксіна, Олена; Тищик, Вадим (My University, 2024)
Укладена відповідно до навчальних програм та силабусу освітнього компоненту «Вокал» (спеціальність 014.13 Середня освіта, музичне мистецтво, 025 Музичне мистецтво) з урахуванням робочих програм в ЗЗСО та закладів спеціалізованої мистецької освіти. У хрестоматії висвітлено особливості вокально-виконавської підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва та викладачів закладів спеціалізованої мистецької освіти на основі української пісні, надано методичні настанови щодо опанування та самостійної роботи, музично-виконавський аналіз. Музична хрестоматія орієнтована на здобувачів фахової передвищої та вищої музично-педагогічної освіти, майбутніх фахівців музичного мистецтва
Keywords: методика; інтерпретація; музичні образи; українська пісня; method; interpretation; musical images; Ukrainian song