Розвиток музичних здібностей засобами комп’ютерних технологій у системі формування професійних навичок учнів мистецьких закладів та студентів ЗВО - Жога, Руслан (My University, 2019)
У статті розглядається проблема розвитку музичних здібностей за допомогою комп’ютерних технологій, з’ясовується значущість застосування новітніх технологій в музично-педагогічній освіті, що  зумовлює розвиток особистості студента, музичних здібностей та ґрунтується посиленням пізнавальних, та емоційно-мотиваційних процесів навчання.
Жога Р. А. Розвиток музичних здібностей засобами комп’ютерних технологій у системі формування професійних навичок учнів мистецьких закладів та студентів ЗВО / Р. А. Жога // Monografia pokonferencyjna science, research, development (Berlin, 30.01.-31.01. 2019). – Берлин, 2019. – № 13. – С. 60–69.
Keywords: музичні здібності, інформаційно-комп’ютерні технології в музичному мистецтві, внутрішній слух, розвиток та вдосконалення музичних здібностей; musical abilities, information and computer technologies in musical art, internal hearing, development and improvement of musical abilities; музыкальные способности, информационно-компьютерные технологии в музыкальном искусстве, внутренний слух, развитие и совершенствование музыкальных способностей