Розвиток інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі - Фоменко, Олена; Тарасовська, Вірсавія (My University, 2021)
В тезах розкрито поняття інформаційно-комунікативні технології. Основним засобом ІКТ для інформаційного середовища системи освіти є персональний комп'ютер і встановленої на ньому програмного забезпечення.
Фоменко О. В. Розвиток інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі / О. Фоменко, В. Тарасовська // Технології дистанційного навчання: впровадження, розвиток, удосконалення : матер. Міжнар. дистанційної наук.-метод. конф. (Харків, 23-24 березня 2021 р.). – Харків : Фаховий коледж НФаУ, 2021. – С. 374–377.
Keywords: ІКТ, інформаційне середовище, система освіти; information and communication technologies, information environment, education system; ИКТ, информационная среда, система образования