Реалізація індивідуального підходу до навчання в професійній фізкультурній освіті - Шестерова, Людмила; Аксьонов, Дмитро; Помпа, Ольга (My University, 2024)
В роботі розкриваються форми та методи реалізації навчання в професійній фізкультурній освіті. Зазначаються рівні володіння здобувачами освіти навичками та знаннями, а також здатністю до їх прояву. Наводяться приклади використання різноманітних методів навчання безпосередньо на аудиторних та практичних заняттях.
Шестерова Л. Є., Аксьонов Д. В., Помпа О. В. Реалізація індивідуального підходу до навчання в професійній фізкультурній освіті / Л. Є.Шестерова, Д. В.Аксьонов, О. В.Помпа // Реалізація концепції едукації фахівців освітньої галузі в умовах інноваційного розвитку суспільства : матеріали Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф. (м. Харків, 17 травня 2024 рік). – Харків : ХГПА. 2024. – С. 383-386
Keywords: Індивідуальний підхід, форми та методи організації занять; Individual approach, forms and methods of organizing classes