Альтернативні технології фізичного виховання в освітньому процесі ЗДО - Пивоваренко, Марина (My University, 2019)
У тезах розкрито проблему впровадження здоров’язбережувальних та здоров’яформувальних технологій в освітній процес ЗДО. Обґрунтовано оздоровче, освітнє, виховне значення альтернативних технологій фізичного виховання дітей дошкільного віку.
Пивоваренко М. С. Альтернативні технології фізичного виховання в освітньому процесі ЗДО / М. С. Пивоваренко // Створення інклюзивного простору закладу освіти в контексті розбудови суспільства рівних можливостей в Україні : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 21 листопада 2019 р. / КЗ «Харків. гуманітар.-пед. акад.» ХОР. – Харків, 2019. – С. 212–214.
Keywords: фізичне виховання, альтернативні технології, дошкільний вік, заклад дошкільної освіти; physical education, alternative technologies, preschool age, preschool education institution; физическое воспитание, альтернативные технологии, дошкольный возраст, учреждение дошкольного образования