Диригентсько-хорова підготовка майбутніх учителів музичного мистецтва. - Жилкіна, Олена Іванівна; Шатохіна, Галина Яківна; Шуплецова, Людмила Юріївна (My University, 2019)
У навчально-методичному посібнику розкриваються шляхи формування навичок диригентсько-хорової діяльності майбутнього вчителя музичного мистецтва під час навчання. Розроблено на підставі освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст Галузі знань 01 Освіта/Педагогіка Спеціальність 014.13 Середня освіта (музичне мистецтво), відповідно до навчальних програм з дисципліни «Диригування» Матеріали стануть у нагоді майбутнім учителям музичного мистецтва і вчителям мистецької освіти.
Диригентсько-хорова підготовка майбутніх учителів музичного мистецтва: навч.-метод. посібник / уклад.: О. І. Жилкіна, Г. Я. Шатохіна, Л. Ю. Шуплецова; Харківський коледж Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2019. – 86 с.
Keywords: Диригентсько-хорова підготовка, музичне мистецтво, майбутні учителі, диригування