Програмні засоби для розв’язування математичних задач. - Дригач, Тетяна (My University, 2020)
Методичні настанови до виконання індивідуальних завдань освітнього компоненту «Програмні засоби для розв’язування математичних задач» рекомендовані для здобувачів вищої освіти ОПП «Середня освіта (Інформатика)» (освітній рівень «бакалавр»). Робота містить необхідні теоретичні відомості, приклади виконання завдань та самі завдання для індивідуального виконання.
Програмні засоби для розв’язування математичних задач : метод. настанови до виконання індивідуальних завдань для здобувачів вищої освіти ОПП «Середня освіта (Інформатика)»,освітній рівень «бакалавр» / Т. Г. Дригач ; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2020. – Ч.1. – 76 с.
Keywords: Програмні засоби, математичні задачі, пакети прикладних програм, GeoGebra, Gran-3D, DG, SMath Studio, Advanced Grapher, STEM-освіта, LATEX; Software, mathematical problems, application packages, GeoGebra, Gran-3D, DG, SMath Studio, Advanced Grapher, STEM-education, LATEX