Зміст і завдання позакласної виховної діяльності - Шумська, Ольга (My University, 2018)
У статті розкрито сутність позакласної виховної діяльності, окреслено її цілі, завдання та напрями. Охарактеризовано основні види позаурочної діяльності, що можуть бути зреалізовані в закладі загальної середньої освіти. Ключові слова: позакласна діяльність, виховна робота, саморозвиток, самореалізація, Я-концепція, заходи.
Шумська О. Зміст і завдання позакласної виховної діяльності / О. Шумська // Нова педагогічна думка. – 2018. – № 2(94). – С. 154–156.
Keywords: позакласна діяльність, виховна робота, саморозвиток, самореалізація, Я-концепція, заходи; внеклассная деятельность, воспитательная работа, саморазвитие, самореализация, Я-концепция, мероприятия; extracurricular activities, educative work, self-development, self-realization, self-concept, events