Практика використання натуральних унаочнень при викладанні ботанічних дисциплін у ЗВО України - Філатова, Ольга; Руденко, В.П.; Гонтова, Т.М.; Машталер, В.В. (My University, 2022)
У тезах проаналізовані можливості використання у навчальному процесі колекції невибагливих до умов вирощування рослин тропіків, субтропіків, пустель та напівпустель, яка нараховує близько 100 видів і вирощуються в оранжереї та в аудиторіях кафедри ботаніки НФаУ. Значне біорізноманіття та доступність протягом усього начального року цих рослин дозволяє дослідити та проілюструвати їх анатомічні і морфологічні особливості будови, що доцільно при вивченні курсу «Фармацевтична ботаніка».
Практика використання натуральних унаочнень при викладанні ботанічних дисциплін у ЗВО України / О. В. Філатова, В. П. Руденко, Т. М. Гонтова, В. В. Машталер // Planta+наука, практика та освіта : матеріали ІІІ наук.-практ. конф. з міжнародною участю, присвяченої 180-річчю Національного медичного університету імені О.О. Богомольця (Київ, 18 лютого 2022 р.). – Київ, 2022. – Т. 2. – С. 257–259.
Keywords: ботаніка, натуральні унаочнення, змішана форма навчання,рослини закритого ґрунту; botany, natural visualizations, mixed form of learning, indoor plants