Хорова поезія Т. Г. Шевченка (До 205-річниці від дня народження) - Костіна, Людмила; Поддуда, Ірина; Халєєва, Олена (My University, 2021)
. Методичні рекомендації «Хорова поезія Т. Г. Шевченка» укладені відповідно до програмних вимог дисципліни «Диригування» та присвячені 205-річчю від дня народження великого українського поета, розкривають основні аспекти мовно-національної культури в контексті музичної інтерпретації творчості Т. Г. Шевченка. Робота «Хорова поезія Т. Г. Шевченка» створена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки фахівців зі спеціальності Середня освіта (Музичне мистецтво) за освітніми рівнями «молодший бакалавр», «бакалавр». Включені у збірку твори українських композиторів на слова Т. Г. Шевченка, що написані для дитячого, жіночого складів хору, можуть використовуватись майбутніми вчителями музичного мистецтва в освітньому процесі, під час виробничої практики, а також практикуючими фахівцями ЗЗСО.
Хорова поезія Т. Г. Шевченка (До 205-річниці від дня народження) : метод. рекомендації / уклад.: Л. М. Костіна, І. А. Поддуда, О. В. Халєєва; Харківський педагогічний фаховий коледж Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : ФОП Половінченко О. В., 2021. – 93 с.; ноти.
Keywords: українська музика, хорові твори, патріотичне виховання; ukrainian music, choral works, patriotic education; украинская музыка, хоровые произведения, патриотическое воспитание