Ансамблі баяністів-акордеоністів у навчальному процесі та виробничий практиці - Снєдкова, Людмила (My University, 2021)
Навчально-методичний посібник укладено відповідно до Програм «Ансамблеве виконавство з методикою (баян, акордеон)», «Спеціальний музичний інструмент», «Акомпанемент», «Історія виконавства на народних інструментах», «Оркестровий клас» для здобувачів вищої освіти ЗВО мистецьких та музично-педагогічних напрямів.
Ансамблі баяністів-акордеоністів у навчальному процесі та виробничий практиці : навч. - метод. посіб. / уклад. : Л. Снєдкова ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2021. – Ч. 2 : Його величність «ВАЛЬС». – 108 с. : ноти
Keywords: вальс, педагогічний репертуар, ансамблеве виконавство; waltz, pedagogical repertoire, ensemble performance