Підвищення рівня едукації майбутніх учителів початкової школи: теоретичний аспект - Пономарьова, Галина; Харківська, Алла; Бабакіна, Оксана; Молчанюк, Ольга; Бєляєв, Сергій; Упатова, Ірина; Литвин, Валентина; Борзик, Олена; Ільїна, Олена; Дрокіна, Аліна (My University, 2021)
У монографії представлено теоретичний аспект підвищення рівня едукації майбутніх учителів початкової школи. Обґрунтовано теоретичні питання методичної підготовки майбутніх учителів початкової школи. Продемонстровано особливості підвищення рівня едукації майбутніх учителів початкової школи у теорії та практиці педагогіки. Ґрунтовно проаналізовано сучасні аспекти специфіки едукації майбутніх учителів початкової школи і з‟ясовано базові та ключові поняття роботи. Визначено теоретичні основи підвищення рівня едукації майбутніх учителів початкової школи. Запропоновано авторські розробки моделей підвищення рівня якості едукації майбутніх учителів початкової школи
Підвищення рівня едукації майбутніх учителів початкової школи: теоретичний аспект : монографія / Г. Ф. Пономарьова, та інші ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : ФОП Бровин О. В., 2021. – Кн.1. – 536 с.
Keywords: майбутні вчителі початкових класів, методична підготовка, виховання; future primary school teachers, methodical training, education