Формування інформаційної культури студентської молоді - Купіна, Оксана Вячеславівна (My University, 2023)
У тезах розглянуто ключові аспекти формування інформаційної культури студентської молоді.
Купіна О. В. Формування інформаційної культури студентської молоді / О. В. Купіна // Соціокультурні та психолого-педагогічні аспекти організації освітньо-розвиткового простору в сучасному закладі освіти : матеріали Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф. – Харків, 2023. – С. 221-223
Keywords: інформаційна культура, студентська молодь