Розвиток рухово-координаційних здібностей при заняттях воркаутом. - Фоменко, Олена; Школа, Олена; Фоменко, Валерій (My University, 2020)
В методичних рекомендаціях розглядаються деякі особливості формування рухово-координаційних здібностей, використання воркауту як оздоровчої технології в системі фізкультурної освіти враховуючи його популярність серед нетрадиційних видів гімнастики. Також показаний взаємозв’язок між опорними стрибками та акробатичними вправами, основ техніки і методики навчання. Методичні рекомендації призначені для практичних та самостійних занять студентів із дисциплін: «Фізичне виховання» модуль «Гімнастика» та «Теорія і методика викладання гімнастики», учителям фізичної культури, викладачам факультетів фізичного виховання, керівників спортивних секцій.
Розвиток рухово-координаційних здібностей при заняттях воркаутом : метод. реком. / укладачі : О. В. Фоменко, О. М. Школа, В. Х. Фоменко; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2020. – 128 с.
Keywords: Воркаут, рухово-координаційні здібності, нетрадиційні види гімнастики, опорні стрибки, акробатичні вправи, техніка, методики навчання; Workout, motor-coordination abilities, non-traditional types of gymnastics, support jumps, acrobatic exercises, technique, teaching methods; Воркаут, двигательно-координационные способности, нетрадиционные виды гимнастики, опорные прыжки, акробатические упражнения, техника, методики обучения