Педагогічні умови розвитку лідерського потенціалу майбутніх учителів НУШ в процесі фахової підготовки - Згонник, Карина (My University, 2022)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні основи розвитку лідерського потенціал майбутніх вчителів НУШ в процесі професійної підготовки. У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально охарактеризовуються практичні етапи реалізації педагогічних умов розвитку лідерського потенціал майбутніх вчителів НУШ в процесі професійної підготовки. Ключові слова: лідер, лідерська позиція, управління, менеджер, заклад
Згонник К. С. Педагогічні умови розвитку лідерського потенціалу майбутніх учителів НУШ в процесі фахової підготовки : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 073 Менеджмент / К. С. Згонник ; наук. кер. Ю. О. Блудова. – Харків, 2022. – 73 с.
Keywords: лідер, лідерська позиція, управління, менеджер, заклад вищої освіти, майбутній педагог, умови, реалізація; leader, leadership position, management, manager, institution of higher education, future teacher, conditions, implementation