Розвиток музичного мислення на основі інтонаційного осягнення хорової музики - Діте, Людмила; Дніпровська, Наталя (My University, 2020)
Навчальний посібник «Розвиток музичного мислення на основі інтонаційного осягнення хорової музики» створено на допомогу майбутнім учителям музичного мистецтва та керівникам дитячих хорів у вдосконаленні професійної диригентсько-виконавської компетенції. Укладено відповідно до програмних вимог навчальних дисциплін «Диригування», «Практика роботи з хором». Навчальний посібник призначений здобувачам мистецької освіти.
Діте Л. А. Розвиток музичного мислення на основі інтонаційного осягнення хорової музики : навч. посіб. / Л. А. Діте, Н. Г. Дніпровська ; Харківський коледж Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2020. – 100 с. : ноти.
Keywords: майбутні учителя музичного мистецтва, хорова музика, музичне мислення; future music teachers, choral music, musical thinking