Педагогічні умови підвищення якості знань учнів початкових класів - Прасол, Анна (My University, 2025)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першому розділі визначення сутність поняття якості знань та визначено основні педагогічні підходи до забезпечення якості знань у сучасному освітньому процесі початкової школи. Розкрито суть цифрових технологій та описано можливості їх використання в освітньому процесі. Теоретично обґрунтовано можливість підвищення якості знань в освітньому процесі з використанням цифрових технологій. У другому розділі описано суть проведеного педагогічного експерименту. Описано процедуру впровадження педагогічних умов підвищення якості знань учнів з використанням цифрових технологій. Приведено результати контрольного етапу педагогічного ескперименту, які підтверджують гіпотезу дослідження. Content of the annotation. The master's thesis consists of two sections. The first section defines the essence of the concept of quality of knowledge and identifies the main pedagogical approaches to ensuring the quality of knowledge in the modern educational process of primary school. The essence of digital technologies is revealed and the possibilities of their use in the educational process are escribed. The possibility of improving the quality of knowledge in the educational process using digital technologies is theoretically substantiated. The second section describes the essence of the conducted pedagogical experiment. The procedure for implementing pedagogical conditions for improving the quality of students' knowledge using digital technologies is described. The results of the control stage of the pedagogical experiment are presented, which confirm the research ypothesis.
Keywords: освітній процес; якість знань; цифрові технології; підвищення якості знань; educational process; quality of knowledge; digital technologies; improving the quality of knowledge