Використання хмарних технологій в освітньому процесі - Лєдок, Марина (My University, 2024)
У роботі розглядається використання хмарних технологій в освітньому процесі. Впровадження цих технологій забезпечує нові можливості для навчання, зокрема створення відкритого освітнього простору, автоматизації процесів навчання та індивідуалізації освітнього процесу. The work considers the use of cloud technologies in the educational process. The implementation of these technologies provides new opportunities for learning, in particular, the creation of an open educational space, automation of learning processes, and individualization of the educational process.
Лєдок М. В. Використання хмарних технологій в освітньому процесі / М. В. Лєдок // Сучасні цифрові технології та інноваційні методики навчання: досвід, тенденції, перспективи : збірник тез XIІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.(м. Тернопіль, 5 квітня, 2024 р.). – Тернопіль : ТНПУ імені В. Гнатюка, 2024. – C. 55–57.
Keywords: хмарні технології, освітній простір, освітній процес, інформаційно-цифрова компетентність, індивідуалізація навчання; cloud technologies, educational space, educational process, information and digital competence, individualization of education.