Загальний підхід до змісту лекцій у ЗВО - Босін, Марк; Брославська, Галина (My University, 2020)
Під час підготовки лекції в закладах вищої освіти необхідно пам’ятати про принципи, які при використанні ідей стимульованого взаємонавчання, дозволять покращити рівень вивчення матеріалу від простого до складного, долати перепони, які з’являтимуться при цьому.
Босін М. Є. Загальний підхід до змісту лекцій у ЗВО / М. Є. Босін, Г. М. Брославська // Scientific achievements of modern society : The 10th International scientific and practical conference (Liverpool, 27-29 May 2020). – Liverpool, United Kingdom : Cognum Publishing House, 2020. – P. 292–295.
Keywords: освітній процес, здобувачі освіти, зображувальні символи, живописний образ, літературний образ; educational process, education applicants, pictorial symbols, pictorial image, literary image; образовательный процесс, соискатели образования, изобразительные символы, живописный образ, литературный образ