ВИКОРИСТАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ТВОРЧИХ ЗАВДАНЬ У ПІДГОТОВЦІ ВЧИТЕЛЯ - Репко, Інна (My University, 2016)
Індивідуальні творчі завдання у сучасному освітньому процесі є складовою професійного становлення фахівця та обов’язковою складовою формування як особистості та педагога у процесі професійної педагогічної зрілості.
Репко І. П. Використання індивідуальних творчих завдань у підготовці вчителя / І. П. Репко // Формування сучасного освітнього середовища:теорія і практика : матеріали Регіон. наук.-практ. конф. (17 травня 2016 р., м. Харків). – Харків, 2016. – С. 211–214.
Keywords: : індивідуальні творчі завдання, освітньому процесі, професійне становлення, фахівець, професійна педагогічна зрілість