Формування образного мислення майбутнього вчителя музики в інструментальному виконавстві - Дорош, Тетяна; Бурова, Тетяна (My University, 2022)
У тезах розкриваються проблеми розвитку музичного образу, який створюється з настрою, асоціації, фантазії, різноманітних образних бачень. Формування образного мислення майбутнього вчителя музики розглядається в сукупності з художнім мисленням, що спирається на конкретні уявлення, в основі яких лежить минулий досвід, попередні сприймання й відчуття.
Дорош Т. Формування образного мислення майбутнього вчителя музики в інструментальному виконавстві / Т. Дорош, Т. Бурова // Innovations technologies in science and practice : The VΙ International Scientific and Practical Conference, February 15-18, 2022, Haifa, Israel. – P. 273−276. – Режим доступу : https://sci-conf.com.ua/vii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-science-innovations-and-education-problems-and-prospects-9-11-fevralya-2022-goda-tokio-yaponiya-arhiv/. – Назва з екрана.
Keywords: образне мислення, музичний образ, майбутній учитель музики, інструментальне виконання; образное мышление, музыкальный образ, будущий учитель музыки, инструментальное исполнение; figurative thinking, musical image, future teacher music, instrumental performance