Основи педагогічної майстерності - Петриченко, Лариса; Бабакіна, Оксана; Кузнецова, Оксана; Акімова, Олена; Блудова, Юлія; Потапова, Наталя; Пилипенко, Наталія; Корсікова, Катерина; Ільїна, Олена; Литвин, Валентина (My University, 2020)
Робочий зошит «Основи педагогічної майстерності» автори розглядають як збірник допоміжних матеріалів для аудиторної й позааудиторної, навчальної та самостійної роботи, що сприяє розумінню студентами теоретико-методологічних і нормативно-правових засад, принципів, методів формування педагогічної майстерності. Зміст робочого зошита відповідає навчальному плану та робочій програмі курсу «Основи педагогічної майстерності». Робочий зошит рекомендований для студентів закладів вищої освіти.
Основи педагогічної майстерності : робочий зошит / уклад. : Л. О. Петриченко, О. О. Бабакіна, О. М. Акімова, О. В. Кузнецова та ін.; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2020. – 65 с.
Keywords: педагогічна майстерність, самостійна робота