Психолого-педагогічний супровід дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах - Верютіна, Олена; Калініна, Тетяна; Роменкова, Людмила (My University, 2021)
В тезах розглянута проблема забезпечення необхідного рівня соціалізації дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. Доведено, що соціалізаційний процес дітей, потребує психолого-педагогічного супроводу. Визначено два основних компонента соціальної готовності: соціальна та комунікативна компетентності
Верютіна О. О. Психолого-педагогічний супровід дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах / О. О. Верютіна, Т. С. Калініна, Л. М. Роменкова // Actual trends of modern scientific research Publishing : International scientific and practical conference, (Munich, Germany, April 11-13, 2021). – Munich, 2021. - P. 377–383.
Keywords: діти у складних життєвих обставинах, соціальна готовність, соціальний компонент, комунікативний компонент, соціалізація; children in difficult life situation, social readiness, social component, communicative component, socialization