Розвиток творчої активності вчителів музичного мистецтва. - Бившева, Тамара; Погода, Олена (My University, 2018)
У статті розглянуто основні методи розвитку творчої активності вчителів музичного мистецтва. Визначено складові компоненти цілісного розвитку творчої особистості: психолого-педагогічний та музичний. Обґрунтовано значення педагогічної практики у розвитку творчої активності майбутніх педагогів.
Бившева Т. Ф. Розвиток творчої активності вчителів музичного мистецтва / Т.Ф. Бившева, О.В. Погода // Матеріали VII міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасна гуманітаристика» / Т. Ф. Бившева, О. В. Погода. – Переяслав-Хмельницький : ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», 2018. – С. 5–8.
Keywords: розвиток, творча активність, музичне мистецтво педагогічна практика; development, creative activity, musical art, pedagogical practice; развитие, творческая активность, музыкальное искусство, педагогическая практика