ДІЯЛЬНІСТЬ ВОЛОНТЕРІВ В УМОВАХ НС ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ЖИТТЄЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАСЕЛЕННЯ - Вербинець, Т.; Пахомова, Л.; Русанов, Михайло (My University, 2017)
Розглядається діяльність суспільної системи безпеки на Україні та її напрямки. Особливу увагу приділено волонтерському руху та показані труднощі які супроводжують їх роботу, на відміну від закордонних волонтерських організацій. Показані напрямки в їх розв’язанні.
Вербинець Т. П. Діяльність волонтерів в умовах нс для організації життєзабезпечення населення / Т. П. Вербинець, Л. О. Пахомова, М. Г. Русанов // Проблеми цивільного захисту населення та безпеки життєдіяльності: сучасні реалії України : матеріали ІІІ Всеукр. заочної наук.-практ. конф., (15 квітня 2017 р.) / Нац. пед. ун-т імені М. П. Драгоманова. –Київ, 2017.– С. 24–26.
Keywords: Волонтер, гуманітарна допомога, волонтерський рух