Формування комунікативної компетентності майбутніх учителів у процесі фахової підготовки - Цоменко, Марина (My University, 2020)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті аспекти формування комунікативної компетентності засобами ігрових технологій у процесі фахової підготовки майбутніх учителів. У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведеного педагогічного експерименту, детально характеризуються особливості впровадження ігрових технологій, як засобу формування комунікативних компетентностей у майбутніх учителів у процесі фахової підготовки.
Цоменко М. С. Формування комунікативної компетентності майбутніх учителів у процесі фахової підготовки : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент / М. С. Цоменко ; кер. Мирослава Семенова. – Харків, 2020. – 80 с.
Keywords: професійна підготовка, майбутні учителі, комунікативні компетентності, упровадження, ІКТ, ігрові технології; professional training, future teachers, communication competencies, implementation, ІСТ, game technologies; профессиональная подготовка, будущие учителя, коммуникативные компетентности, внедрение, ИКТ, игровые технологии