Військовий конфлікт на річці Халхін-Гол (1939 р.): передумови, перебіг та міжнародні наслідки - Карпенко, Артем (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота присвячена комплексному дослідженню військового конфлікту на річці Халхін-Гол у 1939 році, який став одним із ключових зіткнень напередодні Другої світової війни. У роботі проаналізовано причини агресії, хід бойових дій та стратегічні наслідки для світової політики
Keywords: Халхін-Гол; збройний конфлікт; Японія; СРСР; Монгольська Народна Республіка; Квантунська армія; Друга світова війна; міжнародні відносини; Східна Азія; 1939 рік