Актуалізація проблеми домашнього насильства щодо людей похилого віку в умовах демократизації українського суспільства - Лисенко, Юлія (My University, 2018)
У публікації розкривається проблема домашнього насильства стосовно людей похилого віку. Порівнюється ставлення до такої проблеми міжнародного товариства, їхній досвід попередження та протидії домашньому насильству з українським
Лисенко Ю. О. Актуалізація проблеми домашнього насильства щодо людей похилого віку в умовах демократизації українського суспільства / Ю. О. Лисенко // Теоретичні та практичні засади соціалізації людей похилого віку : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 18-19 травня 2017 р. – Миколаїв : ФОП Швець В. М. , 2017. – С. 88–92.
Keywords: омашнє насильство стосовно людей похилого віку, демократизація українського суспільства