Розвиток вокальних навичок у майбутніх учителів музичного мистецтва в процесі самостійної роботи - Дубовська, Ольга; Плаксіна, Олена; Салюкова, Ганна (My University, 2021)
Методичні настанови укладено відповідно до програмних вимог навчальної дисципліни «Вокальний клас». Укладачами систематизовано сучасні і традиційні підходи щодо розвитку голосу у співі та надано практичні поради здобувачам освіти для самостійної роботи з дисципліни «Вокальний клас». Настанови містять методичні поради майбутнім учителям музичного мистецтва щодо розвитку вокальних навичок на основі методик В. Ємельянова, В. Стрельнікової, В. Морозова. Рекомендовані матеріали орієнтовано на здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст».
Розвиток вокальних навичок у майбутніх учителів музичного мистецтва в процесі самостійної роботи : методичні настанови / уклад. : О. Дубовська, О. Плаксіна, Г. Салюкова ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2021. - 87 с.
Keywords: вокальні навички, дихання, дикція; vocal skills, breathing, diction