Особливості створення та використання веб-квестів на уроках інтегрованого курсу «Я досліджую світ» у початковій школі - Борзик, Олена; Молчанюк, Ольга; Діденко, Алла (My University, 2022)
Метою дослідження є розкриття особливостей використання вебквестів на уроках інтегрованого курсу «Я досліджую світ» в початковій школі
Борзик О. Б. Особливості створення та використання веб-квестів на уроках інтегрованого курсу «Я досліджую світ» у початковій школі / О. Б. Борзик, О. В. Молчанюк, А. О. Діденко // Запровадження інноваційних освітніх практик як засіб підвищення якості національної освіти : матеріали Всеук. наук.-практ. онлайн-конф. (м. Харків, 29 листопада 2022 р.). – Харків, 2022
Keywords: початкова школа, інтегрований курс, веб-квест; elementary school, integrated course, web quest