Шляхи подолання психологічного стресу - Шашенков, Д.; Кондрацька, Лариса (My University, 2018)
Актуальність роботи зумовлена необхідністю пошуку ефективних шляхів подолання психологічного стресу, що детермінує актуальність, серед яких найбільш ефективними є зміна погляду на проблему, прийняття проблеми, зменшення ефекту стресу, зміна способу життя та різні терапевтичні методи. У роботі схарактеризовано змістовий аспект поняття «психологічний стрес» та проаналізовано підходи до його визначення в науково-педагогічній літературі.
Keywords: психологічний стрес, копінг, фізіологічний стрес, арт-терапія, терапевтичні методи; psychological stress, coping, physiological stress, art therapy, therapeutic methods; психологический стресс, копинг, физиологический стресс, арт-терапия, терапевтические методы