Реалізація виховного потенціалу науково-дослідної роботи студентів вищих педагогічних навчальних закладів - Білостоцька, Ольга; Пономарьова, Галина; Степанець, Іван (My University, 2017)
У монографії розглядаються теоретичні питання науково-дослідної роботи як актуальної у контексті модернізації вищої педагогічної освіти проблеми, розкрито виховний потенціал науково-дослідної роботи студентів в освітньому процесі вищого педагогічного навчального закладу та обґрунтовано педагогічні умови реалізації виховного потенціалу студентів вищих педагогічних навчальних закладів. Монографія розрахована на викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів, які досліджують проблему виховання молодого покоління.
Білостоцька, О. В. Реалізація виховного потенціалу науково-дослідної роботи студентів вищих педагогічних навчальних закладів : монографія / О. В. Білостоцька, Г. Ф. Пономарьова, І. О. Степанець ; Комун. закл."Харків. гуманітар.-пед. акад." Харків. облради. – Харків : Рожко С. Г., 2017. – 228 с.
Keywords: науково-дослідна робота, модернізація вищої педагогічної освіти, виховний потенціал, вищі педагогічні навчальні заклади