Педагогічна практика з позакласної виховної роботи в школі. - Упатова, Ірина (My University, 2014)
Методичні настанови укладено відповідно до вимог освітньо-професійної програми з педагогічної практики «Позакласна виховна робота в школі» і спрямовані на вирішення завдань вдосконалення професійної підготовки бакалаврів педагогічних закладів вищої освіти. У матеріалах запропоновано зміст педагогічної практики з позакласної виховної роботи, методику її організації і проведення, настанови та вимоги до складання і ведення щоденника практики, конспекту виховного заходу, підготовки та методики проведення виховного заходу, наведено приклади аналізу виховного заходу, форм і методів контролю педагогічного практики. Запропоновані матеріали розраховані на бакалаврів, магістрів та викладачів педагогічних закладів вищої освіти.
Педагогічна практика з позакласної виховної роботи в школі : методичні настанови / укладач І. П. Упатова ; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2014. – 51 с.
Keywords: педагогічна практика, щоденник практики, виховний захід; pedagogical practice, practice diary, educational event; педагогическая практика, дневник практики, вомпитательное мероприятие