Самоосвіта майбутніх фахівців в умовах воєнного часу як спосіб підвищення психологічного благополуччя - Петриченко, Лариса (My University, 2022)
Обґрунтувано взаємозалежність процесу самоосвіти майбутніх фахівців та їх психологічного стану в умовах воєнного часу; висвітлено способи покращення психологічного стану майбутнього фахівця шляхом залучення до самоосвіти у тимчасових реаліях
Петриченко Л. О. Самоосвіта майбутніх фахівців в умовах воєнного часу як спосіб підвищення психологічного благополуччя / Л. О. Петриченко // Запровадження інноваційних освітніх практик як засіб підвищення якості національної освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 29 листоп. 2022 р.) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради [Електронне видання]. – Харків : ХГПА, 2022. – С. 314–318 с.
Keywords: самоосвіта, система освіти, психологічне благополуччя, майбутні фахівці,професійні компетенції; self-education, education system, psychological well-being, future specialists, professional competences