Самовдосконалення сучасних педагогічних працівників - Фоменко, Олена; Фоменко, Валерій; Петросян, Карина (My University, 2021)
В статті розглянуто професійне самовдосконалення викладача як необхідна умова для формування здобувачів освіти. Також розкриті поняття самоосвіта та педагогічна самоосвіта в процесі дистанційного навчання
Keywords: викладач, здобувач освіти, самовдосканалення, педагогічна самоосвіта, дистанційне навчання; teacher, education seeker, self-improvement, pedagogical self-education, distance learning; преподаватель, соискатель образования, самовдосканалення, педагогическое самообразование, дистанционное обучение