Вплив цифрових технологій дистанційного навчання в процесі фізичного виховання на здобувачів у закладах освіти - Школа, Олена; Макотченко, Ольга; Калініна, Ангеліна (My University, 2024)
У статті розкриті основні переваги та недоліки цифрових технологій дистанційного навчання у навчальних закладах освіти. Визначено найбільш ефективний варіант інтернет-мережі для проведення дистанційного навчання у фізичному вихованні. Виявлено, що дистанційне навчання дозволяє забезпечити безперервність навчального процесу навіть у виняткових випадках, коли фізичне відвідування навчального закладу неможливе. Проаналізовано особливості дистанційної освіти саме в контексті фізичного виховання.
Keywords: дистанційне навчання; фізичне виховання; цифрові технології; здобувачі освіти; distance learning; physical education; digital technologies; education seekers