Навчальна практика з ознайомлення з цифровими інструментами у спеціальній освіті (за вибором) - Харківська, Алла; Прокопенко, Альона; Бровченко, Анастасія; Пєхарєва, Альона; Капустіна, Олена (My University, 2024)
У методичних настановах для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань 016.02 Спеціальна освіта. Корекційна психопедагогіка. «Навчальна практика з ознайомлення з цифровими інструментами у спеціальній освіті (за вибором)» наведено загальні вимоги щодо організації і проведення одного з виду практик, передбачених освітньо- професійною програмою з підготовки бакалаврів, методичні вказівки щодо підготовки завдань, оформлення звітної документації, захисту результатів практики
Навчальна практика з ознайомлення з цифровими інструментами у спеціальній освіті (за вибором) : метод. настанови для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / уклад. : А. А. Харківська, А. О. Прокопенко, А. К. Бровченко, А. С. Пєхарєва. О. І. Капустіна – Харків, 2024. – 99 с.
Keywords: навчальна практика, спеціальна освіта, цифрові інструменти