Conceptual basic principles of the organization of lessons with the students of the special medical groups in comprehensive educational establishments - Shkola, Olena; Osiptsov, A.; Tuzov, Ye. (My University, 2018)
У статті розкриті концептуальні основні засади організації уроків зі студентами спеціальних медичних груп у загальноосвітніх навчальних закладах.
Школа О. М. Conceptual basic principles of the organization of lessons with the students of the special medical groups in comprehensive educational establishments / О. М. Школа, А. В Осіпцов, Є. Ю Тузов // Вісник Чернігівського пед.  ун-ту. Сер. : Педагогічні науки. Фізичне виховання та спорт . – Чернігів : ЧДПУ ім. Т. Г. Шевченка, 2018. – Вип. 152. – Т. 2. – С. 197–202.
Keywords: спеціальні медичні групи, студенти, загальноосвітні навчальні заклади; special medical groups, students, general educational institutions; специальные медицинские группы, студенты, общеобразовательные учебные заведения