Формування творчої особистості в системі освіти й соціальному середовищі: сучасні виклики та інновації - Пономарьова, Галина; Степанець, Іван (My University, 2020)
До матеріалів Регіональної науково-практичної конференції включені доповіді науково-педагогічних і педагогічних працівників закладів вищої та загальної середньої освіти, студентів, магістрантів, аспірантів, здобувачів. Тематика матеріалів збірника охоплює практичні питання національного виховання, розвитку і соціалізації особистості в контексті інноваційної освіти, характеристику тенденцій формування сучасного освітнього середовища у закладах освіти тощо.
Формування творчої особистості в системі освіти й соціальному середовищі: сучасні виклики та інновації : матеріали Регіон. наук.-практ. конф. (22 квітня 2020 р., м. Харків) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : ФОП Петров В. В., 2020 р. – 232 с.
Keywords: практичні питання національного виховання, соціолізація особистості, інноваційна освіта